Nagyköveteknek: Minden tudnivaló a Nagykövet Kampányról egy helyen

Kedves Nagykövetünk!

Valószínűleg már mondtuk, de nem tudjuk elégszer hangsúlyozni, hogy mennyire hálásak vagyunk neked azért, hogy segítesz nekünk.

Köszönjük a támogatásod!

Ezen az oldalon összesítettünk mindent, amit a Nagykövet Kampányunkról tudni érdemes. Kérlek olvasd át, hogy biztosan minden szükséges információ meglegyen a kampány ideje alatt.

Kampányt támogató marketinganyagok

Itt összefoglaljuk az összes dolgot, amit mi készítünk/készítettünk és segíthet neked a kampány során – akár stratégiai, akár konkrét tartalmi szinten.

0.) Az adományozási felület/kampányoldal linkje (ezt minden alkalommal oszd meg!)

1.) A „nagykövet vagyok!” poszt

A grafikus csapatunk már készíti a nagykövetes fotókereteket, amikbe beletesszük majd a fotódat.

Ezt a bemutatkozó szövegeddel együtt közös posztként mi osztjuk meg az Instagramunkon – arra kérünk, hogy te is fogadd el és nálad is jelenjen meg.

2.) A kampányvideónk

Kérlek az Alapítvány által posztolt videót oszd tovább, küldd ki az email listádra stb…

Arra kérünk, hogy ezt a kampányvideót október 3-7 között (a kampány első hetében) oszd meg a követőiddel.

3.) A személyes kapcsolódásod

Bármilyen tartalom arról, hogy miért döntöttél úgy, hogy támogatsz minket. Mi tetszik a legjobban abban, amit csinálunk és miért gondolod úgy, hogy jó ügyet képviselünk?

Ezekre szerintem a legjobb formátum az Instagram Story.

(Ha esetleg nem ismered a kialakulásunk sztoriját, írtam róla egy cikket. Az is jó, ha ezt Te elolvasod, és az is, ha megosztod a követőiddel. Ezt  a cikket elolvasva könnyen megismerhetik a munkásságunkat.)

4.) Vacsora veled és a többi nagykövettel

A hivatalos meghívókat jövő héten küldjük ki neked, de addig is, tekintsd ezt egy nem hivatalos meghívónak (és írd be a naptáradba!): 2022. 10. 29. 18:00-22:00 – Kampányzáró Gálavacsora az óbudai The Planteen-ben.

Ez egy 5 fogásos vegán, hozzáadott glutén- és cukormentes nagycsaládi összejövetel, ahol az étel mellett az együtt töltött idő a fő érték.

Ide Te, mint Nagykövetünk másodmagaddal a vendégünk vagy (ez is egy formája annak, hogy megköszönjük a segítséged) és az október 26-áig 10 legtöbb pénzt adományozó magánszemély is külön költség nélkül részt vehet a vacsorán, vagyis vacsorázhat veled és a többi nagykövettel.

5.) Helyzetjelentés, ösztönzés

Helyzetjelentő, ösztönző hangvételű kommunikáció.

Pl. “már a kitűzött célösszeg 87%-át elértük – dobjuk össze gyorsan a maradék 13%-ot”

vagy

„3 nap és vége a kampánynak, ha nem adományoztál még, akkor rajtad a világ szeme”

vagy

“vacsizz velünk: még 3 napod van, hogy adományozz – a legmagasabb 10 adományozót meghívjuk egy privát vacsorára velünk.”

6.) Bármilyen média/PR megjelenés

Elérhetőek vagyunk akár Insta Live-ra, podcast-interjúra, közös-főzős videóra… bármire.

Ha neked nincs ilyen platformod, de ismersz olyat, akinek van, megköszönjük, ha segítesz bejutni hozzá, hogy a kampány ideje alatt a lehető legtöbb PR megjelenéssel erősíthessük azt.

Ezek a legfontosabb infók – köszönjük a segítséged. Nagyon sokat jelent, hogy támogatsz minket! Ha kérdésed van, ne habozz keresni minket!

Elérhetőségeink:

Email: hello@tegyeljotesegyeljot.hu

Mobil: +36 30 626 9070 vagy +36 70 677 9630